2017. jún 22.

Tanárok rossz szokásai

írta: K.Zs.S
Tanárok rossz szokásai

Jó lenne ha ezekről leszoknának!

Én ötöst akartam neked adni!

Ez a mondat az egyik legutáltabb, ilyenkor az játszódik le válaszképp a fejekben, hogy: ,,Hát hajrá!" vagy ,,Én is ötöst szeretnék kapni." Tehát attól, hogy a gyerek orra alá dörgölik ezt még nem lesz jobb!

Magyarázás közben belekavarodik a saját mondandójába és mindenkit összezavar

Undorító szokás. Aztán miután ő azt hitte elmagyarázta és valaki azt meri neki mondani, hogy ő nem érti, még le is szidja a gyereket. Erre jó lenne odafigyelni!

A kelleténél nehezebb dolgozat és a rossz jegyek után belátja de nem tesz semmit ellene

Most úgy őszintén.... nehogy már miután megíratta a dolgozatot és rájön hogy túl nehéz volt még beírja. Egyébként meg figyeljen oda. ,,Órán olyan jól ment nektek." Attól hogy a tanár megkérdezi hogy: Értitek? És senki nem meri rá válaszolni azt hogy nem attól még nem megy az olyan nagyon jól!

Szoknyában felül az asztalra és egymásra rakosgatja a lábait (minél nagyobb ívben, hogy mindent lássunk)

Oké oké. Mindenki elhiszi hogy nagy díva és nagyon csinos akar lenni (de közben a sminke is rosszul áll, de mindegy!) de azért senkit nem érdekel hogy mi van a szoknyája alatt! 

Vasárnap este ( vagy hétvégén) küldi el a leckét egy közösségi oldalon

Ha nem tudja feladni az óráján a leckét akkor máskor se tegye! Az az idő azért van hogy azt ossza be! Az meg hogy este küldi el... és ha valaki épp már alszik és nem szándékozik azon a napon már megnézni a leveleit, akkor mi van? Erre miért nem gondol? 

Az utolsó héten sem hagy nyugodni

Igazán gondolhatná hogy már mindenki fáradt és már mindenkinek melege van. Ő is ember... ő is biztos elfáradt. Inkább beszéljétek át az évet vagy játszatok valamit ami kapcsolódik az órájához, de már ne piszkáljon titeket! 

confused.png

Szólj hozzá

iskola rossz tanárok idegesítő szokás rossz tanár tanárok rossz szokásai mindenamisuli